Seminarium – Sociala Investeringar

Välkommen till årets viktigaste seminarium om Sociala Investeringar.

Sverige står inför många utmaningar i det som kallas utsatta områden. Det ser vi exempel på varje dag i media med nya skjutningar, gängkriminalitet och otrygghet. Det är lätt att känna hopplöshet inför alla dessa svårigheter.

Men, väldigt många goda krafter i samhället jobbar hårt varje dag för att göra vardagen bättre och tryggare i de områden som berörs. Inte minst är alla bostadsbolag med bestånd i utsatta områden ett föredöme i deras sätt att lyfta områdena genom att ge ungdomar sommarjobb, renovera lägenheter och se till att närområdet ser snyggt och välskött ut.

De gör helt enkelt Sociala Investeringar. En investering som lyfter ett område är lönsam både ur ett humant perspektiv och strikt ekonomiskt. Även kommuner, polisen och eldsjälar gör ett ofantligt jobb och tillsammans med fastighetsägarna tar de tydliga steg mot bättre och tryggare områden och en tryggare vardag för de boende.

Den 16:e november belyser vi detta arbete genom ett heldagsseminarium på Clarion Sign Hotell.

Vi är stolta över ett fantastiskt program där alla kommer berätta om vad de gör och har gjort! Tonen för dagen kommer sättas av VD:arna för Fastighetsägarna och Sveriges Allmännytta tillsammans.

Varmt välkomna!

Klicka här för att anmäla dig

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega