Familjebostäder i Göteborg

Kommunalt

Familjebostäder är ett av de stora bostadsföretagen i Göteborg. Men vi är inte vilket bostadsbolag som helst. Vi ägs av göteborgarna, Göteborgs Stad. Som allmännyttigt bolag drivs vi både på affärsmässiga och samhällsnyttiga grunder. Även om tiderna har förändrats mycket sedan vi bildades 1950, är vår verksamhet i grunden sig lik. Vi bygger nytt, vi förvaltar våra fastigheter och vi skapar trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Gärna med innovativa och klimatvänliga förtecken. Vi är ca 270 medarbetare och har nästan 20 000 lägenheter i de flesta av Göteborgs stadsdelar.

Vår verksamhet utgår från vår vision: Vi skapar morgondagens hem – trivsamt, tryggt och klimatvänligt tillsammans med göteborgarna.

Familjebostäder är utsett till ett av Sveriges Karriärföretag tre år i rad, 2021, 2022 och 2023. Det är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har arbetat i några år.

Familjebostäder bidrar till ett bättre Göteborg genom att med människan i fokus förvalta och utveckla hyresrätter och bostadsområden.

Vi är ett av de stora bostadsföretagen i Göteborg. Men vi är inte vilket bostadsbolag som helst. Vi ägs av göteborgarna, Göteborgs Stad och som allmännyttigt bolag agerar vi både affärsmässigt och samhällsnyttigt.

Även om tiderna har förändrats mycket sedan vi bildades 1950, är vår verksamhet i grunden sig lik. Vi bygger nytt, vi förvaltar våra fastigheter och vi skapar trivsel och trygghet för våra hyresgäster. Idag gärna med innovativa och klimatvänliga förtecken. Vi är ca 270 medarbetare och har nästan 20 000 lägenheter i de flesta av Göteborgs stadsdelar.

I all vår verksamhet är dialogen med både hyresgäster och göteborgare central. För oss är det självklart att lyssna på hyresgästerna – det är deras hem och deras livsmiljöer vi arbetar i. Vår service kännetecknas av närhet, öppenhet och samarbete.

Här kan du läsa om våra värderingar.

Titta gärna på vår fina film om oss!

Kontakt


För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega