Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Sveriges Allmännytta

Vi ger dig kraft och förmåga att utveckla din verksamhet

Håll dig uppdaterad om nya trender och arbetsmetoder i fastighetsbranschen. Just nu erbjuder vi utbildningar inom flera områden.

Fastighetsägarens ansvar
Som fastighetsägare har alla bostadsföretag ett stort ansvar men många saknar kunskap om hur det rättsliga ansvaret fungerar vid vardagliga olyckor, störningar och liknande. Kommer du i kontakt med dessa frågor är det här utbildningen för dig!

Läs mer om utbildningen här

 

Att upphandla och kontrollera måleritjänster
Vill du bli en skicklig beställare av måleritjänster? Är du intresserad av att börja arbeta med referensytor eller lära dig upprätta upphandlingsdokument för lägenhetsunderhåll och allmänna utrymmen i bostadshus?

Under utbildningen studerar och jämför vi olika sätt att handla upp på och du får en inblick i hur man nyttjar systemet med ”referensytor”. Du får även information om hur måleriavtalet är uppbyggt.

Läs mer om utbildningen här

 

Krisstöd
I den här utbildningen får du förståelse för hur människor kan reagera vid starka påfrestningar. Vi tittar närmare på hur människor reagerar och varför.

Du får kunskap om kollegialt stöd och avlastande samtal, samt hur du väljer lämplig stödåtgärd för en drabbad kollega. Vi går igenom rutiner för krisstöd och hur dessa kan tillämpas i den egna organisationen.

Läs mer om utbildningen här

 

Välkommen att ta del av hela vårt utbud här

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens
Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega