Momentum

System & IT

Momentum vill göra det enkelt för bostads- och lokalförvaltande fastighetsägare att äga och utveckla fastigheter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle. Därför erbjuder vi helt webbaserade system för fastighetsförvaltning och energiuppföljning som med hjälp av inbyggda analysverktyg hjälper dig att fatta bättre beslut.

Momentums Fastighetssystem hanterar alla processer för teknisk förvaltning, hyresadministration och boendekommunikation. Automatiserade flöden skapar en smidig kundupplevelse som sparar tid och intern administration. Mobila appar för besiktning och rondering gör fältarbetet mer effektivt och minskar miljöpåverkan. En digital plattform för boende erbjuder bättre service och ökar kundnöjdheten genom mobila bokningstjänster, digitala lås och enkel felanmälan.

Momentums Energiuppföljningssystem samlar in och analyserar energidata från alla typer av mätpunkter i bostäder och lokaler eller från externa leverantörer. Informationen presenteras i överskådliga vyer och hjälper till att ta kontroll över energianvändning och avvikelser. Systemet kan användas för både nulägesrapporter och som ett stöd för framtida prognoser.

Alla våra system är utrustade med kraftfulla analysverktyg som samlar in och analyserar data och presenterar viktiga nyckeltal visuellt i en samlad översikt. Skapa detaljerade rapporter för djupare insikter och börja ta beslut utifrån data, inte magkänsla.


För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega