Riksbyggen

FörvaltningsbolagKooperativt

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder.

Vi driver vår verksamhet med tydligt hållbarhetsfokus. Det innebär att vi själva ska göra rätt men också att vi tänker långsiktigt hållbart när vi utvecklar våra kunderbjudanden och kundrelationer. Utöver det så arbetar vi ständigt för att inspirera vår omvärld att utvecklas och göra mer hållbara val.

Våra medarbetare är den viktigaste framgångsfaktorn i vår verksamhet. Vi är övertygade om att engagemang och möjlighet att utvecklas går hand i hand. Därför jobbar vi för att våra medarbetare ständigt ska ges möjlighet att utveckla sin kompetens och sina förmågor.

Vi vill att varje medarbetare ska kunna växa inom företaget och balansera jobbvardag med livet utanför arbetstid. Med engagerade medarbetare blir våra kunder nöjda, vilket i sin tur ger framgångsrika affärer och möjlighet att fortsätta att utveckla fastigheter och bostäder, såväl nya som befintliga.

Vi har drygt 3 000 engagerade medarbetare som, på mer än 430 orter, varje dag gör vardagen lite bättre för våra kunder. Vi finns i hela Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder.


För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega