Newsec förstärker inom hållbarhet med Group Sustainability Director

Newsec har rekryterat Daniela Grotenfelt som Group Sustainability Director. Grotenfelt har bred erfarenhet inom området och kommer närmast från den skandinaviska arkitektbyrån Arkitema, där hon haft rollen som Hållbarhetschef. Innan dess har hon samlat gedigen kunskap inom hållbarhet, affärsutveckling och innovation med så väl svenskt som nordiskt fokus. Bland annat på Gemic Oy och L Architects i Helsingfors.

Fastigheter står för två femtedelar av de globala CO2-utsläppen, vilket placerar Newsec i en unik position att bidra till en hållbar utveckling av samhället.  En omfattande portfölj av förvaltade fastigheter ger stor räckvidd och förmåga att påverka, vilket förstärks av rollen som möjliggörare av förnybar energi på nordiska marknaden.

”I och med rekryteringen av Daniela tar vi ytterligare steg mot att förändra fastighetsbranschen och etablera uthållig hållbarhet som en nyckel till bra affärer för våra kunder. Vi är naturligtvis väldigt glada över att hon valt att ansluta till oss och ytterligare förstärka vårt arbete inom området.” Björn Tiderström, Chief Corporate Development Officer, Newsec.

Källa: Newsec

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega