Atrium Ljungberg tecknar avtal med Kry

Kry har tecknat hyresavtal med Atrium Ljungberg i Hagastaden. Den nya vårdcentralen blir den första i det växande området och väntas öppna under året.

Den nya vårdcentralen kommer att ligga i den före detta Mineralvattenfabriken på Hälsingegatan. Fabriken byggdes på 1930-talet och var hem för Apotekarnes produktion fram till 1972. I dag är fabriken ombyggd till en modern kontorsfastighet med industriell karaktär.

– Vi ser verkligen fram emot att hälsa Kry välkomna till Hagastaden. Med en vårdcentral i området adderas ytterligare en pusselbit i utvecklingen av den nya stadsdelen. Det är otroligt kul att få vara med och utveckla Hagastaden med en mix av både arbetsplatser, bostäder och andra verksamheter och där gamla historiska byggnader möter ny spännande arkitektur, säger Robin Petersson, fastighetschef på Atrium Ljungberg i Hagastaden.

Atrium Ljungberg har funnits i Hagastaden i närmare 25 år och är en av de största fastighetsägarna i området. Rakt ovanpå E4:an byggs också Life City, en mötesplats för alla verksamma inom life science. Därutöver har Atrium Ljungberg flera markanvisningar i Hagastaden för både kontor och bostäder.

Hyresavtalet med Kry är ett så kallat grönt hyresavtal – en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega