Kundkristaller till Sveriges bästa hyresvärdar

Nu har Sveriges hyresgäster sagt sitt och utsett hyresvärdarna som är bäst på service och kvalitet. Här kan du se alla årets vinnare av Kundkristallen.

Vinnarna av fastighetsbranschens prestigefyllda pris Kundkristallen presenterades digitalt. De privata och kommunala fastighetsbolag som av sina kunder fått högst betyg tillkännagavs under ett digitalt event som direktsändes från Berns Salonger i Stockholm.

Vinnarna utsågs bland de företag som under 2020 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo. Alla vinnarna presenteras i faktarutan under artikeln.

Kundkristallerna delas ut till de företag som enligt sina hyresgäster gjort den största förbättringen av sin service, samt till företagen med bästa totalresultat i kategorier inom service, produkt och profil/varumärke. Vinnare utsågs för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser.

Många stora lyft
Årets Benchmark Event genomförs digitalt under hela vecka 6. Utöver prisutdelningen av Kundkristallerna som delades ut under torsdagen, innehåller veckan ”insight webinars” där fastighetsbolagen själva delar med sig av lyckade initiativ och best practice.

Veckan avslutas av AktivBo där analyser, insikter och trender presenteras utifrån kundnöjdhetsdata från Sveriges hyresgäster.

– Syftet med Benchmark Event och Kundkristallen är att skapa drivkraft och engagemang för att höja branschens totala förvaltningskvalitet, och vi ser att det ger resultat. Trots det utmanande och annorlunda året vi har bakom oss, kan vi se att utvecklingen har gått i rätt riktning och många bolag har gjort stora lyft, säger Jon Svensson, vd för AktivBo.

Källa: AktivBo

 

Vinnare Kundkristallen | Benchmark Event 2021

 

HÖGSTA SERVICEINDEX:

Mannersons Fastighets AB (200 – 999 lägenheter)

Aranäs Fastigheter (1 000 – 3 999 lägenheter)

Lundbergs Fastigheter (4 000 – 10 999 lägenheter)

AB Stångåstaden (11 000+ lägenheter)

 

STÖRSTA LYFT SERVICEINDEX:

Solporten Fastighets AB (200 – 999 lägenheter)

Rosengård Fastighets AB (1 000 – 3 999 lägenheter)

Einar Mattsson AB (4 000 – 10 999 lägenheter)

Willhem AB (11 000+ lägenheter)

 

HÖGSTA PRODUKTINDEX:

Simrishamns Bostäder AB (200 – 3 999 lägenheter)

AB Skövdebostäder (4 000+ lägenheter)

 

HÖGSTA PROFIL:

Amlövs Fastighetsförvaltning AB (200 – 3 999 lägenheter)

Lundbergs Fastigheter (4 000+ lägenheter)

 

BÄSTA NYPRODUKTION:

Vätterhem / Blue Wall ”Operetten 6”

 

HÖGSTA SERVICEINDEX LOKALER:

Dahlqvists Fastighetsförvaltning AB

 

STÖRSTA LYFT SERVICEINDEX LOKALER:

Einar Mattsson AB

 

HEDERSKRISTALLEN:

Willhem AB

Motivering:

”Ett av Sveriges största privata bostadsbolag som verkligen gjort ett avtryck i branschen. Ständig utveckling kännetecknar denna hyresvärd som bevisat att det är lönsamt att investera i sina kunder. Kundundersökningar utgör ett viktigt underlag där hela organisationen involveras för att ytterligare förbättra den totala boendemiljön. Kundkristallerna för största lyft är ett bevis på att hyresgästerna själva årligen upplever en ökad servicenivå. Oavsett om det gäller ekonomi, fastigheter, medarbetare, hållbarhet eller kundnöjdhet – är detta ett bolag som levererar kvalitet.”

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega