Partnertext från Familjebostäder Stockholm

Ny förvaltningschef på Familjebostäder 

Den 17 december tillträdde Joakim Lundberg tjänsten som enhetschef för fastighetsförvaltningen på Familjebostäder. Joakim kommer närmast från HSB Stockholm och rollen som verksamhetschef för affärsområdet Förvaltning. 

Joakim Lundberg har en gedigen bakgrund av fastighetsförvaltning och ledarskap i roller som fastighetsförvaltare, försäljnings- och affärsutvecklingschef, och nu närmast verksamhetschef.

Det är tydligt att förvaltningskvalitet och de utmaningar som hör samman med ämnet är något han brinner för.

Vad ser du mest fram emot i rollen som förvaltningschef?
– Att fortsätta arbetet med att förädla och utveckla värden för våra boende och hyresgäster. Familjebostäder har en väldigt fin fastighetsportfölj med många tillkommande projekt de närmaste åren. Det känns också jättebra att få arbeta i ett fastighetsbolag som, liksom HSB, har en lång och anrik historia! 

– Förvaltningskvalitet är något jag verkligen brinner för och jag hoppas kunna skapa bra förutsättningar för mina medarbetare att göra ett än bättre jobb, med alla de utmaningar som förvaltningen och fastighetsbranschen står inför. Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor och medarbetare arbeta med ett fortsatt fokus på kundupplevelsen!

Text: Sofia Lindestad
Foto: Olof Holdar

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega