Partnertext från Aff

Aff lanserar digitalt utbildningsmaterial

Fredagen den 1 juni lanserades Aff:s egen utbildningsportal.

– Det är vår första egna utbildning som vi har tagit fram. Vi har tidigare släppt två versioner av ”Boken om Aff” men sedan den nya strukturen kom 2014 har ingen uppdatering gjorts. Det finns ett antal externa leverantörer av Aff-kurser idag men vi har tyvärr ingen riktig koll på den kvaliteten och innehållet, säger Aff:s vd Philip Österlund.

Givet med e-utbildning
– När vi talade om hur vår nya utbildning skulle presenteras så kände det givet att vi skulle göra en e-utbildning. Det ger en stor flexibilitet och är tillgänglig dygnet runt i din dator, mobil och padda, säger Philip Österlund.

Utbildningen är en basutbildning i Aff och går igenom samtliga dokument och delar.

– Vi blandar utbildningen med animerade filmer, intervjuer, textavsnitt och verkliga sekvenser.

Diplomerad i Aff
Just nu pågår också ett gediget arbete med att ta fram frågor till ett test som där man kan bli diplomerad i Aff. Den som klarat testet får ett digitalt diplom som kan kopplas till linkedin för att bevisa sin kunskap.

– Intresset från våra kunder för den nya e-utbildningen är stort. Senaste åren har tillströmningen av nya kunder och användningsområdet av Affen varit stort. Vår vision att vara det självklara valet vid upphandling och arbetsbeskrivningar inom fastighetsförvaltningstjänster är idag allt mer tydligt, Aff är ett vedertaget begrepp i branschen.

Läs mer om Affs nya e-utbildning här

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens