Henrik Pettersson Örneblad blir ny vd för Alingsåshem AB

Alingsåshems styrelse har utsett Henrik Pettersson Örneblad till ny vd för Fastighetskoncernen Alingsåshem AB. Det är ännu inte klart när Henrik tillträder sin nya befattning.

– Jag är glad över att kunna presentera Henrik Pettersson Örneblad som ny vd för Alingsåshem, säger styrelseordförande Thorsten Larsson. Henrik är en erfaren ledare som har stor erfarenhet inom branschen och jag är övertygad om att han kommer bidra till en fortsatt utveckling av Alingsåshem.

Henrik Pettersson Örneblad lockades av bredden i Alingsåshems uppdrag, vilket omfattar förvaltning och utveckling av såväl bostäder som kommunens samhällsfastigheter och kommersiella lokaler. Henrik kommer senast från Huddinge Samhällsfastigheter AB där han nått höga resultat inom sitt engagemang inom såväl kundnöjdhet som medarbetarengagemang.

– Jag har fått ett mycket bra intryck av Alingsåshem, säger Henrik Pettersson Örneblad. Jag ser fram emot att fortsätta utveckla verksamheten och bidra till ett hållbart Alingsås tillsammans med Alingsåshems medarbetare, i samverkan med Alingsås kommun.

Källa: Alingsåshem

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega