Anders Bertilsson är ny chef för Utveckling förvaltning på Locum

Anders Bertilsson är ny chef för enheten Utveckling förvaltning på Locum. Med sin långa erfarenhet inom verksamhetsutveckling ska han bidra till att stödja och driva utvecklingsarbete inom förvaltningsområdet samt bidra till Locums utvecklingsresa.

– Anders långa och breda erfarenhet från många olika företag och organisationer och att han tidigare arbetat med effektivisering och digitalisering av processer, gör att han har en värdefull kompetens inom verksamhetsutveckling. Han kommer att bidra med ett stort engagemang i vår strävan att bli det ledande fastighetsbolaget inom vårdmiljöer, säger Marit Brusdal Penna, tillförordnad vd på Locum.

Anders har erfarenhet både som konsult och ledare och har arbetat med utvecklingsarbete inom förvaltning, projekt, FM-tjänster och drift. Närmast kommer Anders från Region Sörmland där han arbetat som verksamhetsutvecklare och innan dess var han regionchef på Green Landscaping.

– Det som lockar mig med Locum och den här rollen är möjligheten att få vara med och forma vårt utvecklingsarbete tillsammans med en härlig grupp av kollegor med olika specialistkompetenser. Tillsammans ska vi ge ett så bra stöd som möjligt till organisationen och samtidigt vara en del som leder och stödjer vårt arbete framåt för att skapa mervärde åt våra hyresgäster, säger Anders Bertilsson, ny chef för enheten Utveckling förvaltning på Locum.

Källa: Locum

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega