Förening / Nytt från organisationer & föreningar
Partnertext från FU

Webbinarier: Reskill & Upskill i fastighetsbranschen


Under hösten har Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd (FU) hållit två webbinarier med tema Reskill och Upskill där inbjudna talare har berättat om olika möjligheter till kompetensutveckling inom branschen. Nu går dessa webbinarier att se i efterhand på vår sajt.

Fastighetsbranschen förändras snabbt med ny teknik, energieffektivisering, digitalisering och trygghetsutmaningar. Den här snabba utvecklingen gör att våra befintliga medarbetare behöver vidareutbilda sig inom en del områden -detta framkom även i FU:s senaste kompetensbehovsundersökning.

Därför valde FU att bjuda in till två webbinarier med tema Reskill och Upskill under hösten. De inbjudna talarna har fått berätta om möjligheter till kompetensutveckling för befintliga medarbetare, men också visa på exempel på hur olika företag tacklar dessa utmaningar.

Reskill & Upskill – Det livslånga lärandet
Under detta webbinarium presenterar Myndigheten för yrkeshögskolan, Sveriges Allmännytta samt Fastighetsägarna Sverige sina utbud av kortare utbildningar och kurser för anställda i fastighetsbranschen.

 

Reskill och upskill – Hållbarhets- och trygghetsfrågor i fastighetsbranschen
Under detta webbinarium får vi lyssna till representanter från Bostadsbolaget i Göteborg och Örebrobostäder som ger sin bild av utvecklingen och behovet av kompetensutveckling inom dessa områden i sina respektive bolag.


Alla våra webbinarier går att se här!

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega