Familjebostäder delar ut pris i Rinkeby

Med anledning av Rinkebys 50-årsfirande vill Familjebostäder som största fastighetsägare i området uppmärksamma de personer som under året har bidragit till en positiv utveckling för Rinkeby. Rinkebypriset ska återigen delas ut och Rinkebyborna uppmanas rösta fram sin favorit!

– Det finns så många positiva krafter i Rinkeby. Därför är det extra roligt att få dela ut en jubileumsversion av Rinkebypriset i år då stadsdelen firar 50 år, säger Familjebostäders vd Jonas Schneider.

Rinkebypriset instiftades av Familjebostäder i samband med färdigställandet av ett omfattande ombyggnadssprojekt 1996 och delades därefter ut under tio års tid mellan 1996–2005.

De nominerade i år är Fardosa Omar, verksamhetsledare Rinkeby Folkets Hus, Felicia Di Fransesco, student och medförfattare till flera av Gunilla Lundgrens böcker samt Ibo Njie, fritidspedagog vid Rinkeby Ungdomsgård.

– Vi i juryn är glada att kunna presentera dessa tre fantastiska kandidater som alla har gjort viktiga insatser för området den senaste tiden, berättar Elin Sundqvist, projektledare social hållbarhet på Familjebostäder.

Förutom en prischeck om 10 000 SEK och ett diplom får vinnaren en Rinkebyhäst av konstnären Ylva Ekman, något som knyter an till prisets historiska innehåll.

Källa: Familjebostäder

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega