Riksbyggen förvaltar åt Gekås

Skissbild av Gekås nya bostadshus i Halmstad.

Gekås i Ullared har genom sitt fastighetsbolag tecknat avtal med Riksbyggen om totalförvaltning av sina nyproducerade hyresfastigheter i Falkenberg och Halmstad.

Tidigare i år fick Riksbyggen uppdraget att sköta administrationen av Gekås hyresfastigheter i Falkenberg. Nu utökas uppdraget.

– Vi är mycket glada över det utökade uppdraget åt Gekås fastighetsbolag som innebär att Riksbyggen sköter all ekonomisk- och teknisk förvaltning samt fastighetsservice och drift i de nybyggda fastigheterna, säger Kjell Sawelin, säljansvarig på Riksbyggen i Halland.

På Monarkivägen i Falkenberg bygger Gekås 126 hyreslägenheter. Första inflyttning sker i slutet av andra kvartalet 2018. Riksbyggen ansvarar redan nu för uthyrningen.

Vid Halmstad Tegelbruk bygger Järngrinden 330 hyreslägenheter. Första inflyttning är i slutet av första kvartalet 2018. Riksbyggen övertar uthyrning och förvaltning efter inflyttning.

– Riksbyggen och Gekås värdegrunder har många gemensamma nämnare, till exempel när det gäller långsiktighet och fokus på nöjda kunder, säger Kjell Sawelin.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega