Riksbyggen söker en erfaren affärs- och kvalitetsinriktad kundgruppschef

Riksbyggen söker en erfaren affärs- och kvalitetsinriktad kundgruppschef med ansvar förutveckling av våra rikstäckande kommersiella kunder. Har du mångårig erfarenhet av kvalificerad, kommersiell fastighetsförvaltning och vill leda vårt team med Rikskundsansvariga?

Uppdraget innebär ett resultatansvar för Riksbyggens kommersiella rikskunder samt personalansvar för 6-7 rikskundsansvariga. Uppdraget omfattar utöver det övergripande ansvaret att affärsmässigt stärka och utveckla befintliga kundrelationer bland annat att:

• I samverkan med kundansvariga och leveransorganisationen säkerställa kvalitet, kundnöjdhet och lönsamhet i uppdragen
• Planera, leda och samordna försäljningsarbetet mot befintliga kunder
• Säkerställa att arbete sker enligt gemensamma planer, målsättningar och ledningssystem samt att beslut tagna av ledningen verkställs inom ansvarsområdet

• Budget och prognosarbete
• Löpande uppföljningar av ekonomi, kvalitet och kundnöjdhet
• Verka som kundansvarig för flera egna kunder
• Verka som ombud för befintliga kontrakt
• Medverka vid anbudsarbeten och implementering av nya kunder

I ditt uppdrag som chef och ledare skapar du en dynamisk arbetsplats där mål, arbetsuppgifter och ansvar är tydliga men där man samtidigt har roligt och utvecklas och där initiativkraft, affärsmanaskap och servicekänsla premieras. Du arbetar mot uppsatta försäljnings- och budgetmål och är ytterst ansvarig för intäkter och lönsamhet för din kundansvariggrupp. Du rapporterar till Affärs- och Rikskundschefen för fastighetsförvaltning och ingår i enhetens ledningsgrupp. Din placering är vid huvudkontoret på Kungsbron i Stockholm.

Vi erbjuder

Riksbyggen är ett rikstäckande och ekonomiskt välmående företag med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar och kooperativa värdegrund som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. För rätt person innebär aktuell roll ett fritt arbete i en ledande position. Riksbyggen satsar på sin personal och erbjuder attraktiva karriärmöjligheter internt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med mångårig och bred erfarenhet av fastighetsförvaltning. Du är en erfaren ledare antingen genom tidigare chefsroller. Du har akademisk utbildning på universitets-/högskolenivå gärna med inriktning på ekonomi – alternativt erhållit motsvarande erfarenhet genom många års arbetslivserfarenhet. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Egenskaper

Som person har du förmåga att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du för en öppen och förtroendefull dialog och är lyhörd för kundens behov. Du drivs av att utveckla befintliga uppdrag till ständiga förbättringar samt att göra affärer. Du har även ett kundorienterat förhållningssätt samtidigt som du är en bra chef och ledare. Du har god samarbetsförmåga och hög servicekänsla och gillar att möta både kunder och kollegor i ditt arbete. Du har en mycket god kommunikativ förmåga både i tal och skrift.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Välkommen med din ansökan, dock senast den 28 juli 2017.

Kontaktperson
Michael Bernzon
08-602 36 96 michael.bernzon@riksbyggen.se

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega