Svefa satsar på uthyrning av kommersiella lokaler – tar in Jessica Gräsberg

Svefa fortsätter sin tillväxtsatsning och utökar sitt tjänsteutbud genom att börja erbjuda uthyrningstjänster av kommersiella lokaler för fastighetsägare. Jessica Gräsberg har rekryterats för att leda satsningen inom kommersiell uthyrning.

Jessica har närmare 20 års framgångsrik branscherfarenhet från bland annat Cushman & Wakefield. Hon kommer närmast från en tjänst ansvarig för uthyrningsrådgivning hos Savills. Dessutom ansluter även Filippa Collix till Svefas satsning.

– Det är mycket glädjande att Jessica Gräsberg valt att ansluta till Svefa för att leda satsningen på uthyrningstjänster. Det känns som en naturlig utveckling av Svefas tjänsteerbjudande. Det är marknadsläget och den ökade efterfrågan på högkvalitativa rådgivningstjänster inom uthyrning som gör att vi satsar inom detta område, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa.

– Jag ser fram emot att bygga upp Svefas uthyrningsverksamhet och att kunna erbjuda fastighetsägare ett starkt rådgivningsteam inom både projektuthyrning och konceptutveckling av förvaltningsvakanser. Fastighetsägare kommer att kunna se fram emot ett starkt stöd tack vare Svefas heltäckande erbjudande, säger Jessica Gräsberg, tillträdande affärschef Svefa Uthyrningsrådgivning.

Jessica Gräsberg och Filippa Collix tillträder sina tjänster i augusti.

Källa: Svefa

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega