Partnertext från AktivBo

Best practice från fastighetsbranschen under Insight webinars

Hur behåller och säkerställer man lokalhyresgästernas långsiktiga nöjdhet? Vad är ”Superförvaltning” och vad innebär framgångsrik digital integration i fastighetsbranschen? Svaren får du under Insight webinars som börjar tisdag den 6 februari 2024.

För 19:e året i rad arrangerar AktivBo den prestigefyllda fastighetsgalan Benchmark Event. Den 8 februari samlas branschens bästa hyresvärdar för att ta del av inspirerande föreläsningar, nätverkande och chansen att bli belönade med de åtråvärda Kundkristallerna.

Under Benchmark Event-veckan finns det möjlighet att anmäla sig till ett antal webinar som sänds tisdag, onsdag och fredag (6 – 9 februari). Webinaren är öppna för alla och kostnadsfria, oavsett om man deltar på eventet den 8 februari eller inte.

– Vi är stolta över att få möjligheten att samla grymma personer från våra kundföretag och låta dem dela med sig av sina framgångar och lärdomar. Hur de med hjälp av ett kunddrivet arbetssätt inte bara fått några av Sveriges nöjdaste hyresgäster, utan även gynnar den egna affären, säger Frida Kullh, VD på AktivBo Sverige.

Benchmark Event-veckan avslutas sedan under fredagen med AktivBos webinar Så tycker Sveriges hyresgäster, för både bostäder och lokaler, där AktivBo delar med sig av siffror och analys baserat på över 25 miljoner sammanställda enkätsvar från Sveriges hyresgäster.

Nytt för i år!
Vilka trender har vi kunnat se under 2023 baserat på det sammanställda resultatet från Sveriges lokalhyresgäster? Den 9 februari kommer Frida Kullh och Martin Talme på AktivBo att ge oss en inblick i hur lokalhyresgästerna upplevde 2023.
Till exempel – har hyresgästernas benägenhet att rekommendera sin hyresvärd ökat? Hur ser skillnaderna ut baserat på lokaltyp och i vilka segment finns de nöjdaste hyresgästerna? Vilka är de största skillnaderna från förra året och vad kan vi ta med oss till den egna verksamheten för att få nöjdare kunder?

Läs mer och anmäl dig till Insight webinars här.

Program

Tisdag 6 februari
 
Kl.10-:00 – 10:45
Superförvaltning – så använder Framtiden resultaten från undersökningarna
Lars Bankvall, forsknings- och utvecklingschef på Framtiden
 
Framtidenkoncernen har tillsammans med Göteborgs stad ett mål; att det 2030 inte ska finnas några utsatta områden kvar i Göteborg. För att nå det har Framtiden tillsammans med koncernbolagen skapat något de kallar ”superförvaltning”. Under webinaret kommer Lars Bankvall, forsknings- och utvecklingschef på Framtiden dela med sig hur de använder resultaten i hyresgästundersökningarna för att prioritera åtgärder och utvärdera effekterna.
 
Kl.14:00 – 14:45
Digitalisering – en stor pusselbit i K2As arbete med förbättring och uppföljning
Gösta Jansson, digitaliseringsansvarig, K2A
 
K2A visar vägen inom digitaliseringen av fastighetsbranschen och dess betydelse för kundnöjdheten. Gösta Jansson, digitaliseringsansvarig, delar med sig av hur framgångsrik digital integration kan skapa mervärde för både kunder och företag genom konkreta förbättringsåtgärder och uppföljningsmetoder.
 
Onsdag 7 februari
 
Kl.10:00 – 10:45
Botkyrkabyggen – före sin tid med en strategi för hållbara renoveringar
Patrik Lindqvist, driftchef och Marina Sällström, projektledare, Botkyrkabyggen
 
Botkyrkabyggen banar vägen med sin visionära strategi för att renovera på ett hållbart sätt som möjliggör för hyresgäster att bo kvar i sina hem. Lyssna när Patrik Lindqvist, driftchef och Marina Sällström, projektledare delar med sig hur Botkyrkabyggen genom genomtänkt planering och val av teknik blivit en förebild i branschen för renoveringsprojekt som prioriterar hyresgästernas välbefinnande och långsiktig hållbarhet.
 
Kl.14:00 – 14:45
Att behålla sina lokalhyresgäster – konkreta insatser som gett resultat
Therese Lindh, affärsområdeschef för lokaler, Stångåstaden
 
Stångåstaden delar med sig av framgångsrika strategier och metoder som säkerställer hyresgästers långsiktiga nöjdhet. Med sin förmåga att anpassa sig efter marknadens behov, ger Therese Lindh, affärsområdeschef för lokaler en inblick i hur omsorgsfull förvaltning och kundfokus leder till konkret värde för såväl hyresgäster som bolaget.
 
Fredag 9 februari
 
Kl.10:00-10:45
Så tycker Sveriges hyresgäster – bostäder
Frida Kullh, VD och Martin Talme, Chief Business & Product officer på AktivBo
 
Vilka trender har vi kunnat se under 2023 baserat på det sammanställda resultatet från över en halv miljon hyresgäster? Den 9 februari kommer Frida Kullh och Martin Talme på AktivBo att ge oss en inblick i hur hyresgästerna upplevde 2023, och vilka lärdomar vi kan dra utifrån det.
Hur ser skillnaderna ut geografiskt och var finns de nöjdaste hyresgästerna? Hur har det förändrats över tid och vilka lärdomar kan vi dra som konkret kan användas i den egna verksamheten för att förbättra kundnöjdheten?
 
Kl.11:00-11-45
Så tycker Sveriges hyresgäster – lokaler
Frida Kullh, VD och Martin Talme, Chief Business & Product officer på AktivBo

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega