Nominera ditt företag till Fastigopriset 2022!

Fastigo vill premiera företag som arbetar aktivt med att förebygga och förhindra hat och hot som drabbar deras anställda. Nu är nomineringstiden öppen, så ta tillfället i akt och berätta om hur ni har arbetat för att göra jobbet tryggare för era medarbetare.

Otrygghet i samhället kan avspegla sig i situationer av otrygghet på jobbet, så även i fastighetsbranschen. Branschen i stort är en viktig och positiv samhällsaktör i den här frågan skriver Fastigo i ett pressmeddelande.

I 2022 års tävling om Fastigopriset vill de lyfta medlemsföretag som jobbar framgångsrikt med att skapa trygga arbetsplatser. För att nominera sitt företag ska man besvara frågorna:

Hur förebygger, förhindrar och/eller hanterar ni som arbetsgivare hot och våld som kan förekomma i arbetet? Ge konkreta exempel.

Nytt för i år är att man kan tävla i två olika klasser. En för företag med upp till 50 anställda och en för företag med 51 anställda och fler.

Nominera ditt företag med motivering och beskrivning varför ni vill vinna priset. Vinnaren av Fastigopriset offentliggörs vid Fastigos stämma den 17 maj.

Sista svarsdatum 25 april. Han man frågor kan man kontakta Kicki Lilliedrake på telefon 08-676 69 47 eller kicki.lilliedrake@fastigo.se

Källa: Fastigo

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega