Nytt uppdrag för Riksbyggen

Framgångsrikt gäng! Från vänster: Per Grandien, Ann-Sofie Käll, Santos Hernandez, Irene Söderlund och Ever Escobar.

Riksbyggen fastighetsförvaltning har tecknat avtal med Heimstaden i Sandviken gällande yttre skötsel och lokalvård av deras fastigheter.

Avtalets längd är på ett år med löpande förlängning på ett år i taget och sammanlagt handlar det om cirka 500 hyreslägenheter som Riksbyggen kommer att ta hand om.

– På Riksbyggen är vi mycket glada över förtroendet att ta hand om både yttre skötsel och lokalvården av Heimstadens fastigheter i Sandviken. Nu fokuserar vi på att ta hand om både fastigheter och hyresgäster på bästa sätt, säger Joakim Eriksson, leveranschef på Riksbyggens fastighetsförvaltning i Gävle.

Flera nya uppdrag
Riksbyggen har under den senaste tiden fått flera nya uppdrag i området Gävle/Sandviken. I höstas fick Riksbyggen förtroendet att sköta lokalvården på Valbo Köpcentrum som ligger mellan Gävle och Sandviken. Riksbyggen har också tagit över den yttre skötseln av Gävle Slott och det gamla Länsfängelset.

– De nya avtalen skapar förutsättningar för att Riksbyggen ytterligare ska kunna fortsätta att växa i regionen, säger säger Joakim Eriksson.

Källa: Riksbyggen

Bli den första att kommentera "Nytt uppdrag för Riksbyggen"

Lämna en kommentar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/webvol9/nl/z9a2ws8bxs1aj5a/forvaltarforum.se/public_html/wp-content/themes/mh_newsdesk_child/content-related.php on line 3