Pris till Riksbyggens sajt

Suzanne Winting Husén, ansvarig digitala kanaler på Riksbyggen, tar emot pris under Web Service Award-galan.

Under Web Service Award-galan fick Riksbyggen ta emot utmärkelser i två kategorier som ”Bästa förbättrare” för utvecklingen av riksbyggen.se.

Riksbyggen blev ”Bästa förbättrare” i kategorierna Mobil Upplevelse samt Information och service. Under loppet av ett år har Riksbyggen ökat sitt WSA-index från 37 till 60.

– Jag är stolt över utmärkelsen, men inte nöjd. I ett företag av Riksbyggens storlek är det viktigt att webbplatsen är enkel att använda, för både nya och befintliga kunder. Utmärkelsen är ett kvitto på att vi är på rätt väg men det finns fortfarande saker kvar att förbättra, säger Suzanne Winting Husén, ansvarig digitala kanaler på Riksbyggen.

”Lyssnat på kunderna”
Bakom den snabba förbättringen finns ett stort fokus på vad kunderna anser om sajten.

– Vi har lyssnat på kunderna och började med att åtgärda det som kunderna ansåg måste åtgärdas först. Först och främst handlade det om att göra webbplatsen mer lättnavigerad, berättar Suzanne Winting Husén.

– Målsättningen för Riksbyggens kommunikation är att vi ska uppfattas som enkla, trygga och personliga. För att lyckas med det är lättanvänd och attraktiv webbplats oerhört viktig och därför är det extra roligt att vi nu får utmärkelsen som ”Årets förbättrare”, säger Britta von Schoultz, chef kommunikation och marknad på Riksbyggen.

Största undersökningen
Priserna delades ut av Web Service Award på Nalen i Stockholm den 30 januari. Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka hemsidor svenskarna är allra nöjdast med.

Tävlingen utgår ifrån Sveriges största webbplatsundersökning med svar från över 147 000 respondenter.

Källa: Riksbyggen

 

Länk till riksbyggen.se

För mer information

Suzanne Winting Husén
Ansvarig digitala kanaler
Riksbyggen
08-698 42 86
Suzanne.WintingHusen@riksbyggen.se

Britta von Schoultz
Kommunikationschef
Riksbyggen
08-698 42 48
Britta.VonSchoultz@riksbyggen.se

Fakta om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega