”Vi vill stärka vårt varumärke”

…Marcus Gärdebrandt, vd för Property Partner som är ny partner till Förvaltarforum.

Varför vill ni vara partner?
– Vi vill stärka vårt varumärke hos människor i fastighetsmarknaden som är intresserade av förvaltning och för att nå ut till potentiella förvaltningskunder. Vi hoppas även att detta forum ska komma att utgöra en plattform för oss företag som ser fördelarna med extern förvaltning och att vi tillsammans kan verka för att utöka den totala volymen förvaltningsuppdrag.

– Självklart är det vår övertygelse att extern förvaltning är en effektivt lösning för fastighetsägare. Det ger flexibilitet, spetskompetens och en tydlighet via avtal vad som ska prioriteras.

Vad är det mest spännande som händer hos er just nu?
– Vår utveckling. Vi har dubblat vår omsättning under de senaste tre åren och investerar nu i nya verksamheter och följer med i den digitala utvecklingen för att leverera med hög kvalitet till våra kunder.

– Vi tar fler uppdrag inom totalförvaltning och anser att vi är en allt intressantare aktör för de kunder som söker personligt engagemang.

Vilka är Property Partners största utmaningar i dag och inför framtiden?
– 
För stunden arbetar vi med att implementera ett nytt affärssystem. Det gör vi för att effektivisera vår verksamhet, göra oss kostnadseffektivare och på så vis mer attraktiva som leverantör.

– När det gäller framtiden så kommer det vara viktigt att följa med i den digitala utvecklingen och vara vaksam på förändringar i förvaltningsmarknaden. Att utbilda fastighetsägare i fördelarna med outsourcad förvaltning och göra dem trygga beställare är också en utmaning.

Vad är det bästa med att vara kund/jobba hos Property Partner?
– Vi förespråkar en kultur där kunden är med i samma lag och kommer med ständiga förbättringsförslag. Vi försöker att hjälpa varandra att lyckas. Som kund får du ta del av ett stort engagemang och hjärta i våra uppdrag, vilket ger nöjda hyresgäster och ökat fastighetsvärde.

– I företaget har vi en anda som utgår från vår värdegrund och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt personer. Detta i kombination med familjära aktiviteter för medarbetare och deras närmsta, en intern idrottsdag som vi döpt till ”Propertylympics” och mycket annat gör att vi har en god sammanhållning.

Hur ser framtidens drömförvaltare ut?
– 
I takt med att våra storstäder växer så kommer även konkurrensen om hyresgäster att öka och geografiska områden konkurrera med varandra. Det kommer att ställa högre krav på förvaltningen i form av lyhördhet och service. En förvaltare som ser hyresgästen och dess behov i första hand, inte vad det existerande avtalet säger. Förmågan till affärsmässighet och kundrelationer både på det individuella planet hos en förvaltare såväl som inom organisationen kommer att vara viktigast.

Text: Hans Hellberg
hans.hellberg@forvaltarforum.se

Här kommer du till Property Partners partnersida

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega