Partnertext från Vitec Fastighet

Vitec visar vägen med ny affärsmodell

Foto: AdobeStock

Ny affärsmodell – nytt namn: Evo Affärssystem. Namnet visar att funktioner, gränssnitt och teknik följer en naturlig evolution. Nu abonnerar du på systemstöd och inte enskilda produkter. Webbgränssnitt med tillhörande dashboard kostar inget extra.

”Evolutionsresan” var temat för VitecDagarna, Vitec Fastighets stora kundevent, där den nya affärsmodellen presenterades på scenen i mitten av november förra året inför drygt 500 närvarande systemanvändare. Per Dixon, VD, Vitec Fastighet berättar:

– Det var kö till vår informationsdisk efter lanseringen, roligt att få så positiv respons på plats och kunder som ville komma i gång direkt.

Uppdaterad plattform och teknik
Vitec Fastighet har utformat sitt affärssystem, sin molntjänst, till att det är systemstödet som du abonnerar på och inte själva programmet. Program och system utvecklas, ibland i mindre steg genom uppdateringar, och ibland sker större förändringar med ny teknik och nya gränssnitt. För Vitec Fastighet gör det ingen skillnad utan det är det som de kallar ”evolution” och paketerar nu sitt erbjudande under namnet Evo Affärssystem för fastighetsbolag.

Att prenumerera på Vitec Fastighets affärssystem fungerar på liknande sätt som att prenumerera på andra moderna plattformar som Netflix och Spotify, där förändringar i underliggande plattform och teknikbyten automatiskt fås med tjänsten.

Arbeta modernt i smarta dashboards
Automation av de vanligaste processerna och ny teknik i form av AI finns redan inbyggt i affärssystemet och den nya tekniken möjliggör att ännu fler smarta funktioner är på väg att rullas ut. Du arbetar i ett helt nytt modernt gränssnitt, där information och data presenteras på smarta personliga dashboards som visar vad du behöver agera på.

Vitec Fastighet har gjort det enkelt att söka genom att alltid ha möjligheten till sök ett klick bort. Om du vill kan du också spara dina sökningar och använda dem igen senare.

Ett komplett affärssystem
I snart 40 år har Vitec Fastighet varit tongivande i att digitalisera fastighetsbranschen och all denna erfarenhet, nyfikenhet och kunskap är idag inbyggt i affärssystemet som ständigt utvecklas med nya funktioner. Affärssystemets olika delar, produktområden, är integrerade och ger många fördelar som helhet, även med ekonomisystemet som är en viktig del av erbjudandet.

– Våra kunder är generellt väldigt nöjda med vårt system och systemets funktioner, men skulle man vilja koppla på något externt så har vi API:er för integrationer mot andra system och leverantöre, säger Per Dixon.

Proaktivitet och stort ansvar för kunder och system
Med Vitec Fastighet som leverantör får du inte bara ett modernt systemstöd utan även en långsiktig partner som både tar ansvar för helheten och utvecklar dig och dina fastigheter.

Vid behov av assistans finns ett förstklassigt ServiceCenter med välutbildad personal som ger snabb och pålitlig service och som även jobbar proaktivt för att förhindra oplanerade händelser.

Nu när affärssystemet tar klivet över till webben har säkerhet fått ännu större prioritet. Vitec Fastighet har en egen säkerhetsavdelning som arbetar proaktivt med cybersäkerhet. Per Dixon avslutar:
– För oss är det viktigt att våra kunder kan lita på oss både idag och i morgon, vilket även uttrycks i vårt varumärkeslöfte, To rely on, today and tomorrow.

Kontakta Vitec Fastighet för en personlig visning av Evo Affärssystem.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega