De är Sveriges bästa hyresvärdar!

Lundbergs Fastigheter var en av de stora vinnarna på årets Benchmark Event när Kundkristallerna delades ut på Berns Salonger. De kammade hem hela tre Kundkristaller. Alla nomineringar och vinnare baseras på svenska hyresgästers omdömen.

Sveriges hyresgäster har återigen sagt sitt. På Benchmark Event den 8 februari belönades de kommunala och privata fastighetsbolag som fått högst betyg av sina hyresgäster med Kundkristaller.

Lundbergs Fastigheter, tidigare vinnare och kända för sin höga kundnöjdhet, tog storslam och vann i samtliga kategorier där de var nominerade.

Vinnarna utsågs för både bostäder och lokaler i olika kategorier och storleksklasser bland de fastighetsbolag som under 2023 genomfört kundundersökningar tillsammans med AktivBo.

– Att återigen få ta emot Kundkristaller betyder mycket för oss och visar att vi levererar en bra produkt och tjänst som våra kunder uppskattar. Vi är otroligt stolta och glada! Bakom utnämningen ligger ett hårt arbete av hela vår organisation. Kundnöjdhet är alltid högt prioriterat på alla avdelningar, säger Louise Lindh, VD Lundbergs Fastigheter, vinnare av tre Kundkristaller.

Premierar förbättringar
I den största bostadsklassen för Högsta Serviceindex, över 11 000 lägenheter, gick Kundkristallen till AB Bostaden i Umeå. En viktig del av Benchmark Event är också att premiera ständiga förbättringar och i den största klassen för Lyft på Serviceindex stod Rikshem AB som vinnare.

– För två år sedan beslutade vi att lägga i en extra växel i vårt kundarbete. Det är roligt att det arbete alla våra medarbetare genomför varje dag för att göra det enklare för våra hyresgäster uppskattas och ger resultat. Vi är så stolta över priset och fortsätter anstränga oss för att det ska vara lätt att bo i hyresrätt, säger Jennie Wolmestad, Chef kommunikation, kund och marknad på Rikshem, vinnare i kategorin Största Lyft Serviceindex – Bostad 11 000+ lägenheter.

Källa: AktivBo

Vinnare Kundkristallen på Benchmark Event 2024

HÖGSTA SERVICEINDEX – BOSTÄDER
Lindstrands Bygg AB (200 – 999 lägenheter)
MHS Bostäder (1 000 – 3 999 lägenheter)
Lundbergs Fastigheter (4 000 – 10 999 lägenheter)
AB Bostaden i Umeå (11 000+ lägenheter)
 
STÖRSTA LYFT SERVICEINDEX – BOSTÄDER
Hedern Fastigheter (200 – 999 lägenheter)
HSB Sundsfastigheter AB (1 000 – 3 999 lägenheter)
Lulebo AB (4 000 – 10 999 lägenheter)
Rikshem AB (11 000+ lägenheter)
 
HÖGSTA SERVICEINDEX – LOKALER
Malmö Cityfastigheter AB (Upp till 299 lokaler)
MKB Fastighets AB (300+ lokaler)
 
STÖRSTA LYFT SERVICEINDEX – LOKALER
Halmstads Fastighets AB
HÖGSTA PRODUKTINDEX – BOSTÄDER
Trollängen Bostad AB (200 – 3 999 lägenheter)
Lundbergs Fastigheter (4 000+ lägenheter)
 
HÖGSTA PROFIL – BOSTÄDER
Trollängen Bostad AB (200 – 3 999 lägenheter)
Lundbergs Fastigheter (4 000+ lägenheter)
 
BÄSTA NYPRODUKTION
Stena Fastigheter AB / Thage i Skåne AB (Bellevuegården etapp 4)
 
HEDERSKRISTALLEN
HSB Gambrinus
 
HSB Gambrinus kännetecknas av ett stort engagemang med fokus på kvalitet. Baserat på ett strukturerat förbättringsarbete genomförs kontinuerligt kundundersökningar för olika kontaktytor med hyresgästerna, och här vet man värdet av att ha nöjda kunder. En höjning av Serviceindex med sex procentenheter de senaste åren är ett bevis på att man lyssnar på sina hyresgäster och gör rätt saker på rätt plats. Utöver det egna målmedvetna arbetet är företaget en ambassadör och inspirerar andra föreningar till att arbeta kunddrivet. Tack vare både eldsjälar och en engagerad organisation har HSB Gambrinus implementerat ett arbetssätt som gör skillnad i människors vardag

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega