Riksbyggen väljer Svenska Hus för sin serviceverksamhet

Riksbyggens Fastighetsservice har tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Svenska Hus. Lokalen ligger på Ringön i Göteborg och kommer att skräddarsys för kundens verksamhet.

-Läget är perfekt och här kan vi anpassa ytorna för alla våra behov och dessutom ha möjlighet att växa, säger Fredrik Karlsson, leveranschef på Riksbyggens Fastighetsservice.

Riksbyggens serviceorganisation i Göteborg har ett verksamhetsområde som sträcker sig från Kungsbacka i söder till Älvängen i norr. Det handlar om allt från lokalvård och fastighetsservice till driftteknik och trädgårdsservice. Med en ny bas på Ringön underlättas det dagliga arbetet.

-Vi behöver snabbt ta oss ut på vägarna och ut till våra kunder för att kunna erbjuda en effektiv service, säger Fredrik Karlsson. Lokalen på Ringögatan har en strategiskt utmärkt placering för oss. Här får vi dessutom en möjlighet till fler uppställningsplatser och laddplatser för våra servicebilar, vilket är en förutsättning för att vi ska nå vårt mål att vara fossilfria på transportsidan till 2025.

Hyresavtalet gäller 1 342 kvm på Ringögatan 33 i Göteborg och Göteborgs Lokallots AB har varit mäklare i affären.

-Vi välkomnar Riksbyggen till oss, säger Camilla Berglund, uthyrningsansvarig på Svenska Hus. Vi ska se till att deras behov av lager, kontor, tvätteri och personalutrymmen tillgodogörs på bästa sätt när inflyttning sker i april.

Källa: Svenska Hus

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega