Välkommen till branschens största seminarium om Fastighetsförvaltning, Framtidens Förvaltare 24 maj

Vi har väntat två år på att äntligen får arrangera vårt seminarium Framtidens Förvaltare. En pandemi kom som bekant emellan. Vi har sett fram mot att skicka ut det här mailet och välkomna alla till den stora dagen, vår viktigaste dag på året.

Det är omöjligt att skicka ut den här inbjudan utan att ägna en tanke åt det tappra folket i Ukraina som nu just utsätts för ett fruktansvärt angrepp. Det berör oss alla starkt men vi hjälper inte Ukraina genom att inte försöka leva som vanligt.  Vi vill  visa vår sympati med Ukraina och skänka 50 kr av varje såld biljett till hjälp för Ukraina.

Framtidens Förvaltare den 24 maj på Waterfront Congress Center i Stockholm kommer som alltid bli en intensiv dag där branschens aktörer generöst delar med sig av sina erfarenheter inom digitalisering, teknik, kundvård och framtidens fastighetsförvaltning. Fler än 30 talare kommer att dela med sig av sina erfarenheter.

Nytt för i år är också att vi kommer ha parallella spår efter lunch.  Ett om kompetensutveckling under ledning av Mona Finnström f.d VD Fastigo samt ett om branschföreningar under ledning av Therese Borg från HBV.

Läs hela programmet här och anmäl er så fort som möjligt. 

Varmt välkomna till årets viktigaste seminarium som bara handlar om fastighetsförvaltning!

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega