Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Sista chansen – nominera Årets Fastighetsförvaltare

Kristin Lövendahl på SBC och Anton Drott på Novi Real Estate utsågs till Årets Fastighetsförvaltare 2019.

Har ni Sveriges bästa förvaltare? Missa inte att nominera era kandidater till Årets Fastighetsförvaltare 2020. Nomineringen stänger den 6 december.

Det är femte året som Aff – Forum för förvaltning och service delar ut utmärkelsen, sedan 2018 i samarbete med Förvaltarforum. Priset är uppdelat i två kategorier: Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Lokaler.

– Förra året konkurrerade mer än 20 företag i hela landet om utmärkelsen. Det visar att priset har fått en växande betydelse i branschen, säger Aff:s vd Philip Österlund.

Här kan du nominera din kandidat till Årets Fastighetsförvaltare 2020.

Stärker varumärket
– Vinnarna, finalisterna och företagen där de jobbar får gratis marknadsföring. Priset är inte bara bra för förvaltarnas karriär, utan det stärker också arbetsgivarnas varumärken, säger Philip Österlund.

De två vinnarna kommer att presenteras på Förvaltarforums seminarium Framtidens Förvaltare 2020 som äger rum i Stockholm den 5 februari.

Främja förvaltarrollen
Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett professionellt värdeskapande arbete i fastigheterna samt att främja fastighetsförvaltarrollen.

När nomineringstiden gått ut väljs tre finalister ut i vardera kategorin. Vinnarna utses av en jury med företrädare för stora delar av branschen. I juryn ingår bland annat Förvaltarforums vd Ove Nordqvist, som är initiativtagare till utmärkelsen.

Text: Mats Cato
mats.cato@forvaltarforum.se

 

Bli den första att kommentera "Sista chansen – nominera Årets Fastighetsförvaltare"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega