Förening / Nytt från organisationer & föreningar
Partnertext från FU

Branschens egen plattform

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd är en ideell förening som arbetar för kompetenssäkring av fastighetsbranschen. Vi företräder branschen i utbildnings- och kompetensfrågor och finansieras genom kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter.

Vi vet att fastighetsbranschen lider av stor kompetensbrist och behöver anställa fler än 15 000 personer innan år 2027. Samtidigt går utvecklingen i en rasande fart och utbildning och kompetensutveckling, speciellt när det kommer till digitalisering, blir viktigare för varje år som går.

Samlar allt om mycket
Därför har vi valt att satsa på en ny branschplattform, jobba-i-fastighetsbranschen.se, för att samla allt om yrkesroller, utbildningar och de jobb som finns inom fastighetsbranschen på en plats.

Besökare kan få en översiktsbild av branschen, de olika yrkesrollerna och vilka arbetsgivare och utbildningsanordnare som finns just där de själva bor. På det sättet kommer vi göra fastighetsbranschen mer tillgänglig och öka attraktionskraften.

Flera fördelar
Vi ser många fördelar som branschen kan dra från plattformen. Det tydligaste är att både arbetsgivare och utbildningsanordnare får en gemensam, enkel och pedagogisk plattform där man enkelt kan hitta till de jobb och utbildningar de erbjuder.

Vi ser även studie- och yrkesvägledare som en stor användargrupp, som kan använda sidan som verktyg i deras dagliga arbete när de vill rekommendera fastighetsbranschen till studenter och arbetssökande.

Vi jobbar ständigt för att utveckla, säkra och sprida information om branschens framtida behov.

Läs mer om oss och vår verksamhet här

Bli den första att kommentera "Branschens egen plattform"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega