Hållbarhet i fokus för Aff

Göran Werner ersatte på årsstämman i våras tidigare ordföranden Charlotte Axelsson i branschorganisationen AFF Forum för Förvaltning och Service.

Göran arbetar till vardags som Section Manager på WSP Environmental SE där nyckelfaktorn är att planera framtidens hållbara städer. ”Byggnader orsakar ungefär en tredjedel av världens utsläpp av växthusgaser.

– Vår bransch har ett gemensamt ansvar för att vi tar detta på allvar och går åt samma håll, därför vill jag få in mer av detta i våra avtalsmallar, säger Göran.”

Aff är en organisation som i över 20 år arbetat med utveckling och tillhandahållande av mallar och system för att hjälpa branschens intressenter med avtal, förfrågningsunderlag och regelverk för tjänste-, drift-, och förvaltningsentreprenader. Organisationen har i dag över 1 300 kunder och består av över 60 medlemsföretag.

– Tisdagen den 5 september så lanserade vi det sista tjänsteområdet i den nya aff-strukturen som heter Mat och Dryck. Det känns väldigt skönt att vi nu äntligen är i mål med hela strukturen och kan fokusera på att utveckla innehållet, såsom att lägga till hållbarhetstänket som Göran brinner för. Hållbarhetsfrågorna får man inte ducka för i dag, säger Aff:s vd Philip Österlund”

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega