Ny mötesplats för fastighetsförvaltare

forvaltarforum.gruppbild.liten

Här är vi som gör Förvaltarforum: Mats Cato, Hans Hellberg och Ove Nordqvist. Hör gärna av dig till oss med tips och förslag.

Nu är vi äntligen här! Välkommen till Förvaltarforum, Sverige första och enda kunskaps- och mötesplats för dig som arbetar professionellt med värdeskapande hållbar fastighetsförvaltning.

Kärt barn har många namn.
Vare sig du kallas fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare, driftchef, fastighetschef, förvaltningschef, marknadsområdeschef, affärsområdeschef eller något annat har du en viktig roll för att vårt befintliga och nya fastighetsbestånd ska utvecklas på ett hållbart sätt.

Vi tycker därför att du är värd en egen mötesplats för allt som rör ditt jobb och din yrkesroll. Förvaltarforum vill bli den naturliga mötesplatsen för dig.

Branschens ledande experter
Förvaltarforum är platsen där du hittar de senaste råden och rönen från branschens ledande experter och där din personliga utveckling prioriteras. Förvaltarforum vill bidra till att du blir skickligare i din yrkesroll så att du kan göra ännu bättre, effektivare och mer hållbara och lönsamma affärer.

Vi vill bidra till en värdeskapande hållbar förvaltning. Vi vill också bidra till att göra förvaltarrollen mer känd och höja yrkets status. För att uppnå det samarbetar vi med branschens främsta experter.

Fördjupningar och egna undersökningar
Den här webbplatsen är navet i vår verksamhet. Här hittar du nyheter för dig inom bland annat forskning, regelverk, teknik, personnytt samt praktiska exempel, tips och råd.  Men vi ska också erbjuda fördjupningar och göra egna undersökningar.

På förvaltarforum.se hittar du också lediga jobb, intressanta böcker, konferenser och utbildningar och ett register över värdefulla länkar för dig i branschen.

Däremot kommer vi inte att rapportera om transaktioner, ortsanalyser och samhällsbyggnadsfrågor i stort. Det gör andra redan så bra.

Ställ frågor och kommentera i vårt Forum
I stället erbjuder vi ett forum där du själv har möjlighet att ställa frågor eller starta debatt och få svar från kolleger om viktiga eller mindre viktiga aspekter ur fastighetsförvaltarens vardag.

Förvaltarforum är dessutom mer än vår webbplats. Vi kommer också att arrangera seminarier och frukostmöten som vi tar fram just för dig.

Hör av dig med synpunkter och tips
För att Förvaltarforum ska bli så bra som vi hoppas och som du ska förvänta dig behöver vi din hjälp att utveckla vårt erbjudande.  Hör därför av dig med synpunkter på sajten, tips på vad du vill att vi skriver om samt förslag på vilka seminarier du vill att vi ska ta fram.

Än en gång Välkommen till Förvaltarforum och hoppas du får en trevlig och värdefull läsning.

Bästa hälsningar
Hans Hellberg, chefredaktör

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega