FÖRENING & ORGANISATION
Partnertext från Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd

Kompetensutveckla dig och ditt företag med Korta YH-utbildningar

Se till att kompetensutveckla dig och ditt företag med kostnadsfria kurser. – Korta YH-kurser är ett utmärkt sätt att skaffa sig värdefull kompetens som är relevant just nu, säger Carina Lundström, expert på kompetensförsörjning i fastighetsbranschen.

I höst finns det nya möjligheter för företag att kompetensutveckla sina medarbetare med hjälp av korta YH-utbildningar. De flesta ges på distans och går utmärkt att läsa parallellt med arbetet. Kurserna är kostnadsfria och CSN-berättigade.

– Det livslånga lärandet är numera en självklar del av arbetslivet för alla yrkesroller och vi tycker att korta YH-kurser är ett utmärkt sätt att skaffa sig värdefull kompetens som är relevant just nu, säger Carina Lundström, expert på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och fortsätter:

– Eftersom merparten av kurserna fokuserar på hållbarhet så ser vi på FU att det här kan bidra till företagens arbete med att nå uppsatta klimatmål. Att kurserna dessutom är gratis och går att läsa parallellt med arbetet gör det här till en win-win för båda.

Vi på Fastun har gjort en sammanställning av höstens korta YH-utbildningar som du hittar på sajten Jobba-i-fastighetsbranschen.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega