AktivBo skriver flerårigt avtal med Wiener Wohnen

Wiener Wohnen, det största kommunala bostadsföretaget i Europa med närmare 500 000 hyresgäster har efter en officiell europeisk upphandling valt AktivBo som partner för hyresgästundersökningar och kundnöjdhetsförbättringar under de kommande 6 åren.

Att vara fastighetsägare för mer än 220 000 bostäder med närmare en halv miljon hyresgäster har sina utmaningar och kräver en gedigen förståelse för hyresgästernas behov. Genom samarbetet med AktivBo kommer Wiener Wohnen att implementera ett kund- och datadrivet arbetssätt för att försöka förbättra den övergripande kundupplevelsen, skriver AktivBo i ett pressmeddelande. Ambitionen är att ge fler möjligheter för Wiens många hyresgäster att påverka sin boendesituation.

Benchmarking och prioriteringar
Resultaten från undersökningarna kommer att presenteras i analysplattformen AktivBo Analytics och ge en bättre förståelse för områden som behöver förbättras. Plattformen är framtagen för fastighetsbranschen, där insikter, benchmarking och prioriteringar möjliggör bättre beslutsfattande.

– Vi är mycket stolta och glada över att få stötta Wiener Wohnen i deras förbättringsresa och är övertygade om att vi kan hjälpa till att skapa en ännu bättre boendeupplevelse. Vår metod och plattform var en bra fit för Wiener Wohnen och vi har även benchmarkingdata för fastighetsbolag med 100 000+ hyresgäster. Detta kommer att fungera som vägledning för önskade servicenivåer, hjälpa i målstyrningen samt engagera organisationen, säger Lisa Winter, VD AktivBo DACH.

Källa: AktivBo

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega