Humlegården rekryterar kund- och affärsområdeschefer

Från vänster: Sanna Sultan och Katja Hansen. Fotograf: Emil Fagander

Humlegården äger idag cirka 60 fastigheter i några av Stockholms bästa kontorslägen. Bolaget har ett stort fokus på aktiv fastighetsförvaltning och utveckling, med målet att skapa attraktiva platser och fastigheter med ett relevant och intressant kunderbjudande. 

Vid årsskiftet utsågs Katja Hansen till kund- och affärsområdeschef på Humlegården, med ansvar för några av bolagets fastigheter i Stockholms innerstad. Hon har en bred erfarenhet inom förvaltning, uthyrning, försäljning och projekt. Närmast kommer hon från Fasticon, där hon arbetat som konsult med Humlegården som uppdragsgivare. Tidigare erfarenheter inkluderar bland annat Kungsvåningen, AB, Huge Fastigheter och Oscars Fastighetsmäkleri. Katja har en examen från fastighetsmäklarprogrammet på Malmö universitet.  

Sanna Sultan tillträder det nya uppdraget på Humlegården den 3 april 2023. Sanna kommer närmast från rollen som centrumchef för SKHLM, Skärholmen Centrum. Dessförinnan har hon arbetat på Newsec, Vencom Property Partners och Unibail Rodamco Westfield med områden såsom platsutveckling, kundrelationer, förvaltning och marknadsföring. Sanna har en mastersexamen i International Marketing & Brand Management samt en kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet.  
 
– Vi vill skapa attraktiva platser och sammanhang som möter kundernas höga förväntningar. Kontorets roll är högt på agendan i alla verksamheter och vi har en nära dialog med våra kunder, med målet att skapa kontor som stödjer deras vardag på bästa möjliga sätt. Jag är mycket glad över att få välkomna Katja Hansen och Sanna Sultan till vårt team. Vi ser ett stort intresse för de platser där vi är verksamma och med sina branscherfarenheter, driv och höga ambitioner blir de starka tillskott i utvecklingen av våra kundrelationer och fastigheter, säger John Forselius, Asset Manager på Humlegården.   

Källa: Humlegården

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega