Kompetens / Nytt om utbildning & kompetens
Partnertext från Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd/Faval

Nu är FAVALs valideringar kvalitetssäkrade hos MYH

Standarden för kompetens hos validerade fastighetsförvaltare och fastighetsingenjörer är nu ännu tydligare. Arbetsgivare vet vad de kan förvänta sig och du som blir validerad får ett starkare certifikat.

Den 1 september meddelade Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) att FAVALs validering för Fastighetsförvaltare och Fastighetsingenjör är placerade på nivå 5 i Sveriges referensram för kvalifikationer (SeQF).

Det innebär att standarden för kompetens hos validerade fastighetsförvaltare och fastighetsingenjörer nu är ännu tydligare vilket gör att du som arbetsgivare vet mer om vad du kan förvänta dig av yrkesrollerna.

Det här innebär också att du som validerar dig mot yrkesrollerna Fastighetsförvaltare och Fastighetsingenjör får ett valideringscertifikat som ytterligare förstärks.

FAVALs valideringar för Fastighetstekniker, Fastighetsvärd och Fastighetsskötare är sedan tidigare SeQF-placerad på nivå 4 och med placeringen av Fastighetsingenjör och Fastighetsförvaltare innebär detta att alla FAVALs valideringar nu finns med i SeQF.

Vad är SeQF?

seqf.se kan du läsa mer om SeQF, SeQF-placering och vad det innebär.

Läs fler artiklar på Förvaltarforum Kompetens
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega