Dags för Framtidens Förvaltare på webben

Förvaltarforums webbinarium har samma upplägg och innehåll som Framtidens Förvaltare på plats men med ännu högre tempo.

Den 20 april är det dags för Förvaltarforums webbinarium Framtidens Förvaltare. Lika konkret och värdefullt som stora seminariet men med ännu högre tempo.

Eftersom vi i år inte kunde genomföra Framtidens Förvaltare på plats har vi tagit fram en variant för webben med motsvarande upplägg och innehåll men med ännu högre tempo. Varje föredrag är bara 15 minuter och det ges gott om utrymme för frågor och diskussion.

– Det här är vårt första webbinarium i en kommande serie. Vi vill att alla våra läsare ska ha möjlighet att följa våra seminarier, oavsett var i landet man befinner sig, säger Förvaltarforums vd Ove Nordqvist, som satt ihop webbinarie-programmet

Fyra pass
Webbinariet tar upp aktuella frågeställningar, trender och framtidsfrågor inom fastighetsförvaltningen och programmet är som vanligt uppdelat i fyra pass:

  • Digital transformation
  • Hållbarhet & Teknik
  • Hyresgäster & Kundvård
  • Framtidens förvaltning

Ledande profiler
Föredragshållarna är ledande profiler från Newsec, Riksbyggen, Familjebostäder, Niras och Fastighetsägarna Service samt leds av vår moderator Anna Bellman.

– Du får med dig flera konkreta tips och råd som du kan använda dig av direkt. Vi är måna om att våra deltagare ska lära sig saker, säger Ove Nordqvist.

– Och priset är bara 795 kronor.

Ta del av hela programmet och anmäl dig här!

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega