Nu kan du anmäla dig till Framtidens Förvaltare 2019

Anmälan till Förvaltarforums framgångsrika seminarium Framtidens Förvaltare har öppnat. Efter årets succé med ett fullsatt hus byter vi nu till större lokaler.

Framtidens Förvaltare är seminariet som sprider kunskap inom alla områden som berör fastighetsförvaltning.

Kommande års evenemang är det tredje i ordningen. Efter två mer eller mindre fullsatta hus flyttar Framtidens Förvaltare denna gång till större lokaler hos Clarion Sign vid Norra Bantorget, fortfarande på promenadavstånd från Stockholms central.

– Det är roligt att branschen gillar vårt koncept och vi har nästan bara fått positiva reaktioner på våra två första seminarier. För att alla som vill ska få rum flyttar vi därför nu till Clarion Sign Hotel som har plats för 400 deltagare, säger Ove Nordqvist, Förvaltarforums vd och seminariegeneral.

Branschens största utmaningar
Framtidens Förvaltare tar som vanligt upp de största utmaningarna för branschen i dag och i framtiden och du som deltagare får ställa frågor och komplettera med dina erfarenheter.

Ove Nordqvist snickrar nu som bäst på årets programinnehåll. Så mycket är klart som att programmet även denna gång är uppdelat i de fyra passen: Digitalisering & PropTech, Hållbarhet & Energioptimering, Hyresgäster & Kundvård och Framtidens förvaltning.

– Med den uppdelningen täcker vi in alla de viktigaste delarna inom fastighetsförvaltning. Meningen är att deltagarna ska ha flera konkreta tips att ta med sig hem till sin verksamhet. Allra mest får man ut av vårt seminarium när man går flera kolleger tillsammans, säger Ove Nordqvist.

Årets Fastighetsförvaltare utses
Dessutom får du vara med när Aff och Förvaltarforum utser Årets Fastighetsförvaltare i kategorierna Bostäder och Kommersiella lokaler. Inom kort öppnar möjligheten att nominera lämpliga kandidater.

För att försäkra dig om en plats kan du anmäla dig redan nu. Du som anmäler dig senast den 31 augusti får 1 000 kronor i boka tidigt-rabatt.

Läs mer om seminariet och anmäl dig här