Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

Bra betyg för Framtidens Förvaltare

Väldigt intressant, aktuella ämnen och lärorikt. Så summerade deltagarna Förvaltarforums seminarium Framtidens Förvaltare i Stockholm den 7 februari.

Hela 81 procent av deltagarna tyckte att programmet var mycket bra eller till och med bättre än så. Det framgick när de röstade i Förvaltarforums app efter seminariet.

Läs vad några av deltagarna sa:

– Det var intressant med många olika aktuella ämnen som man kan ta med sig hem. Vi får säkert anledning att titta närmare på flera av dem, sa Anna-Kari Hermansson, avdelningschef Verksamhetsutveckling på Einar Mattsson.

– Jag tyckte det var väldigt intressant. Bra att det var uppdelat i block, bra upplägg och lagom långa pass, sa Peter Leskinen, avdelningschef Förvaltning på Einar Mattsson.

– Intressanta ämnen, bro hopplock och föreläsare. Många aktuella ämnen som man vill fördjupa sig i, sa Viktor Spinola, ansvarig för fastighetsförvaltning på HSB Nordvästra Skåne.

– Det har varit bra, intressanta saker att lyssna på. Sånt som man normalt sett inte har tid med. Bra också att få träffa folk i samma bransch, sa Lena Pettersson, fastighetschef på Enköpings Hyresbostäder, EHB.

– Det var lärorikt och intressant. Jag gillade speciellt delen med relationsförvaltning. Jag jobbar mer med hyresgästerna än med fastighetsägarna. Har man en god relation med hyresgästerna har man automatiskt en bättre relation med fastighetsägarna, sa Nina Rolfsdotter, fastighetsförvaltare på Savills Förvaltning.

 

Ännu fler bilder på deltagarna finner du här. Se om någon av dina arbetskamrater var där!

Läs artikel om paneldebatten på på Framtidens Förvaltare
”Förvaltaryrket blir mer komplext och roligare”

 

 

Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega