Garanterad energibesparing

Ta kontroll över din energianvändning. Ledande experter på området delar med sig av sina erfarenheter på Förvaltarforums halvdagsseminarium Energiforum den 30 augusti.

Energigurun Willy Ociansson.

Lär dig mer om energieffektivisering under ledning av energigurun Willy Ociansson och våra föreläsare som är specialiserade på processens olika delar.

Programmet är uppdelat i fyra pass: mäta, analysera, utföra och följa upp. Föreläsarna beskriver konkreta åtgärder som deltagarna kan ta med sig och använda i sin egen verksamhet.

Att mäta är att veta – Per Rosén, chef Drift och Teknik på Humlegården och Patric Karlsson på Mestro.

Så optimerar och analyserar man byggnader – Annika Mattsson på Aktea och Martin Eksberg, Key Account Manager Sweden på eGain.

Så målstyrs energiförvaltningen – Göran Werner, section manager på WSP, och en energiexpert på HSB

Så följs energimålen upp – Mari-Louise Persson, energistrateg på Riksbyggen.

– Följer man de här fyra stegen kommer man garanterat att sänka sin energianvändning och dessutom till en rimlig kostnad. Det kan jag lova, säger Ove Nordqvist på Förvaltarforum som har utformat programmet.

Tid för dialog
Precis som vanligt på Förvaltarforums seminarier blir det tid för frågor och diskussion. Tanken är att du som deltagare är aktiv i en dialog med föreläsarna och delar med dig av dina egna erfarenheter.

Seminariet äger rum den 30 augusti klockan 08.30-13.00 i Stockholm på Waterfront Building, Klarabergsviadukten 63, alldeles intill Centralstationen. Frukost och lunch ingår.

Observera att antalet platser är begränsat.

 

Se program och anmäl dig här!

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega