Ny ledning på Uppsalahem

Uppsalahem meddelar ett antal förändringar i företagets ledningsgrupp. Benny Enholm blir förvaltningschef och vice vd på Uppsalahem. Han har jobbat på Uppsalahem många år, dels som fastighetschef och senast som vd för Studentstaden.

Sara Westerberg blir chef och ansvarig för bolagets strategiska och långsiktiga utveckling. Sara kommer närmast från rollen som fastighetsstrateg inom bolagets förvaltningsorganisation.

Anna Freiholtz, tidigare Energichef på Uppsalahem, tillträder tjänsten som hållbarhetschef och får en plats i ledningsgruppen.

I januari rekryterades även en ny medarbetare, Åsa Pallin (inte med på bild) från Tema, som kommer att arbeta som Hållbarhetsstrateg med inriktning miljö. Åsa är en erfaren miljökonsult som kommer att tillföra Uppsalahem mycket kunskap och engagemang i miljöfrågor.

I ledningsgruppen har också Angelique Blix Prinz (inte med på bild) tillkommit genom rekrytering från UL där hon var kommunikationschef. Angelique är tillförordnad Kommunikationschef och kommer senare under året även kliva in som tillförordnad hållbarhetschef när Anna Freiholtz blir föräldraledig.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega