Uppsalahem bäst på rekrytering

2016 års pris som Årets innovatör har tilldelats Uppsalahem av Universum, som årligen prisar arbetsgivare som utmärker sig inom talangrekrytering och medarbetarutveckling.

2015 blev Uppsalahem nominerad som årets nykomling inom Employer Branding av Universum, men nådde inte hela vägen fram. I år vinner däremot Uppsalahem pris som Årets innovatör inom Employer Branding. Motiveringen lyder:

”Detta företag har med sitt drivande engagemang för Employer branding visat att ens arbetsgivarvarumärke är viktigt att utveckla, både mot studenter och unga akademiker. Företagets arbete med frågorna har karaktäriserats av nytänkande, kreativitet och en förmåga att visa upp bredden och möjligheterna inom företaget på lång sikt.”

Under det senaste året har Uppsalahem uppmärksammats stort inom branschen för sitt arbete med att locka unga talanger till företaget och till fastighetsbranschen. Bland annat vann Uppsalahem Fastigopriset 2016 och fick också nyligen pris för Årets Branschindex på Business Arena.

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega