Ny digital uthyrning av p-platser

För att göra uthyrningen av fordonsplatser mer tillgänglig introducerar Bostadsbolaget i Göteborg digital hantering. Först ut på nätet är enskilda garage- och mc-platser. Resterande fordonsplatser släpps på webben under 2017 och söks fram till dess via kvartersvärdarna.

Såväl hyresgäster som andra kan hyra fordonsplats hos Bostadsbolaget. Lediga platser är först sökbara för hyresgäster i närområdet, därefter för samtliga hyresgäster. Finns inte intresse bland hyresgästerna kan alla som registrerat sig på bolagets webbplats söka.

– Bostadssökande har sedan länge kunnat söka lägenhet på webben och lika lätt ska det så klart vara att söka fordonsplats. På detta sätt ser alla tydligt vilka lediga parkeringsplatser som finns och kan söka när det passar dem bäst. Att även avtalet signeras digitalt gör hela processen oerhört smidig, säger Linda Kindvall, projektansvarig på Bostadsbolaget.

Bostadsbolaget (Göteborgs stads bostadsaktiebolag) är ett av Göteborgs ledande allmännyttiga bostadsföretag med mer än 24 200 lägenheter. Bolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega