Ni kommer väl ihåg att nominera er kandidat till Årets Förvaltare!

Thomas Lindén, fastighetsförvaltare på Croisette, och Andreas Keinil, fastighetsförvaltare på Locum, är Årets Fastighetsförvaltare 2022.

Har ni Sveriges bästa förvaltare? Nominera då era kandidater till Årets Fastighetsförvaltare Nomineringen stänger den 9 december.

Det är åttonde året som Aff – Forum för förvaltning och service delar ut utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare i samarbete med Förvaltarforum.

– Det är alltid lika roligt att dela ut priset till Årets Förvaltare, redan nu kan vi se att vi har fått många nomineringar men vi vill förstås ha ännu fler. Det finns så otroligt många duktiga förvaltare i branschen som förtjänar att uppmärksammas säger Philip Österlund, VD på AFF Service.

Prisutdelning på seminarium
De bägge priserna består av, förutom äran, ett inramat diplom som delas ut till Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Lokaler vid Förvaltarforums årliga seminarium Framtidens Förvaltare, som hålls i Stockholm den 2 februari 2023.

Vinnarna får också möjligheten att bli validerade fastighetsförvaltare enligt FAVAL till ett värde av ca 9 000 kronor, läs mer här.

Dessutom kommer vinnarna att intervjuas av Förvaltarforum för en artikel.

Här kan du nominera din kandidat till Årets Fastighetsförvaltare 2023.

Främja förvaltarrollen
Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett professionellt värdeskapande arbete i fastigheterna samt att främja fastighetsförvaltarrollen.

– Vinnarna, finalisterna och företagen där de jobbar får gratis marknadsföring. Priset är inte bara bra för förvaltarnas karriär, utan det stärker också arbetsgivarnas varumärken. Vem vill inte ha årets fastighetsförvaltare anställd hos sig? säger Philip Österlund.

Så ser juryarbetet ut
När nomineringstiden, den 9 december, gått ut väljs tre finalister ut i vardera kategorin och presenteras under januari på Förvaltarforums webbplats. Vinnarna utses sedan av en jury med företrädare för stora delar av branschen, bland annat Förvaltarforums vd Ove Nordqvist, som är initiativtagare till utmärkelsen.

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega