Nominera Årets Fastighetsförvaltare

Antti Ahonen från HSB blev Årets Fastighetsförvaltare Bostad 2017. Nu är det dags att nominera nya kandidater till priset.

Utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare delas i fortsättningen ut i samarbete mellan Aff och Förvaltarforum. Nu är det dags att nominera nästa års vinnare.

Aff –Forum för förvaltning och service delar sedan två år ut utmärkelsen ”Årets Fastighetsförvaltare. Både fastighetsförvaltare som arbetar med bostäder och med kommersiella lokaler belönas.

Philip Österlund, vd Aff.

Främja förvaltarrollen
Syftet med priset är både att främja fastighetsförvaltarens viktiga uppgift i stort och lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett särskilt professionellt och värdeskapande arbete i fastigheterna.

– Utmärkelsen har rönt stor uppskattning såväl hos de nominerade som de bolag de företräder, men hittills inte blivit så känd i branschen som den förtjänar, säger Aff:s vd Philip Österlund. I och med vårt samarbete med Förvaltarforum tror och hoppas vi på att få in ännu fler nomineringar än tidigare och från hela landet.

Hans Hellberg, chefredaktör Förvaltarforum.

Sker massor med goda insatser
Hans Hellberg, chefredaktör på Förvaltarforum är glad över att Aff väljer Förvaltarforum som partner för utdelningen av utmärkelsen.

– Eftersom vi vill vara hela förvaltningsbranschens kunskaps- och mötesplats känns det förstås väldigt roligt att vi får vara med att dela ut dessa fina priser. Det sker massor med goda insatser i våra fastigheter som förtjänar att uppmärksammas lite extra, säger Hans Hellberg.

Delas ut vid Framtidens Förvaltare
Priserna till Årets Fastighetsförvaltare Bostad och Årets Fastighetsförvaltare Kommersiellt kommer att delas ut vid Förvaltarforums årliga seminarium Framtidens Förvaltare som hålls i Stockholm den 7 februari 2018.

Nomineringstiden för årets utmärkelse har nu öppnat och pågår fram till den 5 januari. Du kan nominera såväl kolleger som andra medarbetare i branschen som du anser gör ett särskilt gott arbete.

Tre finalister i varje kategori
När nomineringstiden gått ut väljer Aff:s utbildningsråd ut tre finalister i vardera kategori. Vinnarna utses av en jury med företrädare för stora delar av branschen. I juryn ingår bland annat Förvaltarforums vd Ove Nordqvist, som är initiativtagare till utmärkelsen.

Vinnarna blir dessutom Auktoriserade Fastighetsförvaltare med bevis från Aff.

redaktionen@forvaltarforum.se

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega