Vilka är framtidens största utmaningar?

framtidens_forvaltare_toppbild

Anna Denell, Anders Nordstrand, Charlotte Liljefors Rosell och Willy Ociansson är några av de experter och branschföreträdare som diskuterar framtidens största utmaningar inom fastighetsförvaltning.

Frågan står i centrum när branschens ledande företrädare delar med sig av sina insikter på Framtidens Förvaltare, seminariet för dig som arbetar med fastighetsförvaltning.

Bland annat kan du lyssna på hur Sabos nya vd Anders Nordstrand och Fabeges förvaltningschef Charlotta Liljefors Rosell ser på framtidens möjligheter och utmaningar inom fastighetsförvaltning.

I expertpanelen ingår också Stefan Younes, vd på Fastighetsägarna Service Stockholm, Mattias Johansson, vd på Newsec Asset Management, och Anna Kadefors, Sveriges första professor i fastighetsförvaltning som representerar KTH.

Fullspäckat program
Under dagen får du också svar på vad den ökande digitaliseringen innebär för dig, vad som blir bättre med nya Aff och hur du skapar förtroende hos befintliga och nya hyresgäster.

Sölvesborgshems vd Johan Braw berättar vad han har lärt sig av SAS-Janne och energigurun Willy Ociansson berättar hur du sparar energi med enkla medel.

Daniel Stigberg från Coor avslöjar kringtjänster som höjer fastighetsvärdet. Anna Denell på Vasakronan gör en framtidsspaning om hållbarhet. Och Susanne Åhlén från Fasticon Kompetens ger tips om hur du kan lyckas med din rekrytering.

Sist men inte minst bjuder mötesevangelisten Micke Darmell på en rad underhållande och lärorika råd om hur du får dina möten att bli kreativa och effektiva.

Boka tidigt-rabatt
På Förvaltarforums heldagsseminarium Framtidens Förvaltare den 2 februari på Scandic Continental i Stockholm får även du som deltagare tid och möjlighet att ställa egna frågor och diskutera värdeskapande hållbar fastighetsförvaltning.

Du som passar på att anmäla dig före den 1 december får 1 000 kronor boka tidigt-rabatt. Ta med dina kollegor och få fyra biljetter till priset för tre.

– Vi är redan över 80 anmälda och totala antalet platser är begränsat till 150 för att alla ska få ut så mycket som möjligt av seminariet, säger Ove Nordqvist, partner på Förvaltarforum och den som har utformat programmet till Framtidens Förvaltare.

Missa inte det enda seminariet som enbart fokuserar på förvaltningsfrågor och låter deltagarna delta aktivt i en diskussion.

 

 

Dela artikeln: LinkedIn

För dig som arbetar med förvaltning och utveckling av alla typer av fastigheter.

Prenumerera på
vårt kostnadsfria nyhetsbrev


Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega