Ny sajt hjälper dig välja hållbar belysning

lampa_litenBelysningsbranschen startar en sajt för att göra det enklare att skapa hållbar belysning.

Genom att ta med belysningsfrågan tidigt i ett byggprojekt kan man skapa goda och genomtänkta lösningar som ökar värdet på en byggnad och i slutänden även gynnar budgeten.

Därför lanseras nu Belysningplatsen.se. Med innehåll som videomaterial, fallbeskrivningar och verktyg förväntas den bli en kunskapskälla för alla som är inblandade i belysningsfrågor under en byggprocess.

Komplexa projekt
Målet är att det ska bli enklare att skapa hållbar belysning som är bra för både människan, miljön och ekonomin.

Att bygga och renovera fastigheter handlar ofta om komplexa projekt med många intressen inblandade. Ju förr beställaren och fastighetsägaren förstår hur komplicerat belysning är, desto bättre kommer de att förstå vikten av rätt samarbeten under byggprocessen.

Branschens sajt
Bakom Belysningsplatsen.se ligger Belysningsbranschen som representerar svenska tillverkare och importörer av ljuskällor, belysningsarmaturer och komponenter

– Vi har skapat Belysningsplatsen.se för att vi vill att det ska finnas ett naturligt forum för alla som berörs av belysningsfrågor i byggprocessen – och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet, oavsett yrkesroll, säger Mats Holme, vd för Belysningsbranschen.

Belysningsplatsen.se innehåller konkreta råd från experter på belysning, förklarar tekniska termer och ger exempel på nya sätt att samarbeta.

Checklistor
Målet med den nya sajten är att sprida erfarenheter från lyckade projekt. Informationen ska vara enkel att ta till sig och dela.

Belysningplatsen.se innehåller videomaterial, inspirerande intervjuer, fallbeskrivningar och verktyg som till exempel checklistor. Tanken är att fler ska dela med sig av erfarenhet och lösningar så att Belysningsplatsen.se följer branschens utveckling och alltid känns aktuell.

 

 

 

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega