Här är vinnarna av titeln Årets Fastighetsförvaltare 2022

 

Thomas Lindén, fastighetsförvaltare på Croisette, och Andreas Keinil, fastighetsförvaltare på Locum, är Årets Fastighetsförvaltare 2022.

– I år slog vi rekord i antalet nominerade och det vara särskilt kul att vi fick en så stor spridning i branschen – det var 45 nominerade från över 26 olika organisationer och företag, säger Aff:s vd Philip Österlund som i samarbete med Förvaltarforum delade ut pris till Årets Förvaltare 2022.

Denna gång gick evenemanget Framtidens Förvaltare på Stockholm Waterfront och det var en publik på över 350 deltagare som applåderade fram de bägge vinnarna i kategorierna Bostad och Lokal.

Vinnare i kategori Bostad
Thomas Lindén, som är vinnare i kategorin Bostad, är anställd på Croisette som fastighetsförvaltare Han förvaltar 94 000 kvm och har arbetat som förvaltare i 20 år.

Här är juryns motivering till valet av Thomas:

”Med gedigen bakgrund inom fastigheter, sällsynt kunskap inom förvaltning och otrolig uppskattning av både medarbetare och kunder är denna person en stor stöttepelare för sin organisation. Hen arbetar ständigt med analyser och uppföljning av förvaltningen vilket bidrar till en ekonomisk framgång för företaget.”

Vinnare i kategori Lokaler
Andreas Keinil, som är vinnare i kategorin Lokaler jobbar som fastighetsförvaltare på Locum. Han förvaltar 118 000 kvm och har jobbat som i 16 år som det.

Så här lyder motiveringen till valet av Andreas:

”Med nyfikenhet, observationsförmåga och enorm kunskap förvaltar denna person sitt bestånd och sina kunder med bravur. Genom noggrannhet och engagemang skapar hen en struktur för såväl medarbetare som kunder vilket bidrar till ett smidigt, framgångsrikt och roligt arbete för alla inblandade.”

Diplomerad fastighetsförvaltare
Utöver äran och varsitt diplom får de båda också rätt att kalla sig diplomerad fastighetsförvaltare.
I nästa veckas nyhetsbrev kan du läsa mer om Thomas och Andreas och om hur det känns att bli Årets Fastighetsförvaltare.

Text: Marit Engstedt
marit.engstedt@forvaltarforum.se

Årets Fastighetsförvaltare 2022

Årets Fastighetsförvaltare Bostad
Namn: Thomas Lindén
Titel: Fastighetsförvaltare på Croisette
Ålder: 48
Antal år som förvaltare: 20
Förvaltar: 94 000 kvm

Årets Fastighetsförvaltare Lokal
Namn: Andreas Keinil
Titel: Fastighetsförvaltare på Locum
Ålder: 44
Antal år som förvaltare: 16
Förvaltar: 118 000 kvm

Dela artikeln: LinkedIn
Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Bild, minst 540 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *

Maximum file size: 209.72MB

Inköpsportal - tipsa en kollega