Vill du nå våra 25 000 andra förvaltare?
Vill du ha förvaltarforum direkt i mailen?

PartnerSec lanserar automatiskt utrymningssystem integrerat med passersystem och besökssystem

PartnerSec lanserar nu Automatisk Utrymning som en del i sin APV plattform (Access, Payment, Visitor) i kamp mot misstro gentemot riktiga larm.

Utrymningssystemet är helintegrerat med passersystemet och besökssystemet vilket gör att det täcker samtliga personer på anläggningen. Systemet vet vilka som är på anläggningen och säkerställer att alla förstår att larmet avser dem och ska inte ignoreras.

Utrymningssystemet är ett så kallat självservice-system vilket innebär att alla personer på anläggningen får ett individualiserat SMS med instruktioner och länkar vilket gör att det blir tydligt utrymningslarmet är till för dem och inte ska ignoreras.

Vid utrymning så skickar det integrerade utrymningssystemet ut individuella självservice-länkar, kartor och instruktioner till personal och besökare som rapporterat sin egen status. Administratörer och räddningspersonal kan se status och plats på alla personer på anläggningen, i realtid, samt kontaktuppgifter så att de kan kontakt dem som inte rapporterat sin status eller inte kommit till uppsamlingsplatsen ännu.

Systemet gör att brandskyddsansvariga och utrymningsledare får ett väldigt tydligt verktyg där de kan se exakt alla som är inne på anläggningen, deras status (vad de har rapporterat via utrymningsportalen) och deras kontaktuppgifter så att de enkelt kan söka upp alla, men också prioritera dem som ännu inte uppdaterat sin status.

Utrymningssystemet är cloudbaserat och ska användas via mobiltelefoner, tablets och PC. Systemet kopplas till brandlarm och andra typer av larmanläggningar för att initieras automatiskt vid utrymningslarm.

Läs mer om utrymningsystemet här: https://www.partnersec.se/utrymningssystem-integrerat-med-besokssystem-och-passersystem/

Källa: Partnersec

Bli den första att kommentera "PartnerSec lanserar automatiskt utrymningssystem integrerat med passersystem och besökssystem"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega