Nytt system för både fastighet och ekonomi

Momentum och Akribi har tillsammans tagit fram ett nytt integrerat fastighets- och ekonomisystem. Med hjälp av öppna API:er erbjuds kunderna en helhetslösning.

En gemensam koppling mellan systemen och leverantörer som har ett nära samarbete skapar en extra trygghet för kunden. Risken är annars att man blir beroende av en tredje part, som utvecklat en integration men inte står för underhållet, skriver Momentum.

– Genom att vi båda erbjuder standardsystem med öppna API:er är det enkelt att skicka information mellan systemen och automatisera många tidskrävande processer. Vi tar ansvaret för att allt fungerar, så kunden slipper tänka på det, säger Gustav Bouvin, affärsområdeschef på Momentum.

Sparar arbetstid
Ett fastighetsbolag som använder Momentum och Akribi är Östhammarshem.

– Vi valde Akribi och Momentum för att de erbjöd precis det vi var ute efter, lättanvända system med stora möjligheter till automatisering, säger Jessica Eliardsson, vd på Östhammarshem. Tidigare har vi lagt enormt mycket tid på manuella uppgifter. Nu räknar vi med att vår ekonomiadministratör kommer att spara 25–30 procent arbetstid bara genom automatiserad hyresavisering med mera.

Källa: Momentum

 

 

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega