Egna trädgårdsmästare ger nöjdare hyresgäster

Egna trädgårdsmästare skapar trygga och trivsamma miljöer och ger nöjdare hyresgäster. Efter första året med trädgårdsmästare i egen regi ökade Stockholmshems betyg på både trygghet och gårdarnas skötsel i den årliga hyresgästundersökningen. Nu anställer Stockholmshem ännu fler trädgårdsmästare.

Stockholmshems första trädgårdsmästare började jobba 2019 i Hökarängen. Resultatet av deras arbete visade sig genom en tydlig ökning i hyresgästenkäten med mer än 11 procentenheter i frågor som handlar om rena och snygga gårdar och hus. Frågan om trygghet i området ökade med tre procentenheter.

I vår anställer Stockholmshem sju nya trädgårdsmästare och har då totalt anställt 16 trädgårdsmästare i egen regi de två senaste åren.

– Våra trädgårdsmästare jobbar enligt något vi kallar ”Vägen hem”, som betyder att vägen hem för våra hyresgäster ska vara ren, trygg och vacker. Vår närvaro i bostadsområdena ökar eftersom trädgårdsmästarna är på plats hela tiden. De är otroligt engagerade i sitt område och gör det där lilla extra för både hyresgäster och grönmiljön, säger Natalie Bahez, utemiljösamordnare hos Stockholmshem.

Inköpsportal - tipsa oss

Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB

Inköpsportal - tipsa en kollega