Egna trädgårdsmästare ger nöjdare hyresgäster

Egna trädgårdsmästare skapar trygga och trivsamma miljöer och ger nöjdare hyresgäster. Efter första året med trädgårdsmästare i egen regi ökade Stockholmshems betyg på både trygghet och gårdarnas skötsel i den årliga hyresgästundersökningen. Nu anställer Stockholmshem ännu fler trädgårdsmästare.

Stockholmshems första trädgårdsmästare började jobba 2019 i Hökarängen. Resultatet av deras arbete visade sig genom en tydlig ökning i hyresgästenkäten med mer än 11 procentenheter i frågor som handlar om rena och snygga gårdar och hus. Frågan om trygghet i området ökade med tre procentenheter.

I vår anställer Stockholmshem sju nya trädgårdsmästare och har då totalt anställt 16 trädgårdsmästare i egen regi de två senaste åren.

– Våra trädgårdsmästare jobbar enligt något vi kallar ”Vägen hem”, som betyder att vägen hem för våra hyresgäster ska vara ren, trygg och vacker. Vår närvaro i bostadsområdena ökar eftersom trädgårdsmästarna är på plats hela tiden. De är otroligt engagerade i sitt område och gör det där lilla extra för både hyresgäster och grönmiljön, säger Natalie Bahez, utemiljösamordnare hos Stockholmshem.

Bli den första att kommentera "Egna trädgårdsmästare ger nöjdare hyresgäster"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega