Nominera Årets Fastighetsförvaltare 2020!

Kristin Lövendahl på SBC och Anton Drott på Novi Real Estate utsågs till Årets Fastighetsförvaltare 2019. Nu kan du nominera nästa års vinnare!

Det är dags att föreslå medarbetare och kolleger som gör ett särskilt gott arbete till utmärkelsen Årets Fastighetsförvaltare 2020. Nomineringen har öppnat och pågår fram till den 6 december, se länk under artikeln.

Det är femte året som Aff – Forum för förvaltning och service delar ut utmärkelsen, sedan 2018 i samarbete med Förvaltarforum. Priset är uppdelat i två kategorier: Årets Fastighetsförvaltare Bostad & Årets Fastighetsförvaltare Lokaler.

De två vinnarna kommer att presenteras på Förvaltarforums årliga seminarium Framtidens Förvaltare som 2020 äger rum i Stockholm den 5 februari.

Främja förvaltarrollen
Syftet är att lyfta fram medarbetare i branschen som gör ett professionellt värdeskapande arbete i fastigheterna samt att främja fastighetsförvaltarrollen.

– Förvaltare från mer än 20 företag i hela landet konkurrerade om utmärkelsen 2019. Det visar att priset har fått en växande betydelse i branschen, säger Aff:s vd Philip Österlund.

När nomineringstiden gått ut väljs tre finalister ut i vardera kategorin. Vinnarna utses av en jury med företrädare för stora delar av branschen. I juryn ingår bland annat Förvaltarforums vd Ove Nordqvist, som är initiativtagare till utmärkelsen.

Text: Mats Cato
mats.cato@forvaltarforum.se

 

 

Bli den första att kommentera "Nominera Årets Fastighetsförvaltare 2020!"

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera. Klicka här för att logga in
Inköpsportal - tipsa oss
Inköpsportal - ansökan
Logotyp, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Bild, minst 540 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Kontaktspersonsbild, minst 200 pixlar bred *
Maximal filstorlek: 209.72 MB
Inköpsportal - tipsa en kollega